makelaar drenthe boerderij
 
 
Woonboerderij te koop provincie Drenthe en woonboerderijen provincie Drenthe te koop.
5305 CG Zuilichem Op een steenworp afstand van de Waal en nabij natuurgebied staat op een perceel van ruim 1200 vierkante meter deze karakteristieke, vrijstaande woonboerderij uit 1906. De boerderij is omringd door een. Direct een huishoudelijke hulp? Oppervlakte 157 m 2.541/m.
Woonboerderij kopen of verkopen Het Betere Boerenerf.
De betere makelaar voor uw landelijke. woning of woonboerderij. Lees meer over ons. / 3 / 3. Het Betere Boerenerf. Een overzicht van het actuele aanbod woningen. U kunt direct een bezichtiging inplannen. Wij kopen, verkopen en taxeren uw woonboerderij. Daarnaast zijn er enkele diensten die hier mee te maken hebben. Over onze diensten. Harry Spans is opgegroeid in een echte boerderij en sinds 1994 werkzaam in de makelaardij.
Aanbod Landelijk Wonen in Drenthe Schelhaas Makelaardij.
Drenthe 61 wis. 2e Exloermond 2. De Kiel 1. 9571 BX 2e Exloermond. 191 m 2 / 4200 m 2 / 7 kamers. 9571 AV 2e Exloermond. 159 m 2 / 2447 m 2 / 6 kamers. Een vrijstaand woonhuis 1998 met een zeer weids uitzicht over het veenkoloniale gebied, staand op ca.
Koopwoningen Provincie Drenthe Huizen te koop in Provincie Drenthe funda.
Pagina 1 yzyetvdsub Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7. Makelaar in de buurt. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Aanbod Agrarisch in Drenthe Schelhaas Makelaardij.
Een akkerbouwwaardig melkveebedrijf gelegen in de kop van Drenthe met een totale eigendoms oppervlakte van 28.75.75 hectare. Tussen de plaatsen. 7831 GV Nieuw-weerdinge. Oppervlakte: 72.00.85 ha. Prijs op aanvraag. Een werkelijk schitterend, vrij gelegen en in 2011 nieuw gebouwd melkveebedrijf voor ca.
Woningaanbod Buitenstate makelaars: landelijk wonen in vrijstaande woningen en woonboerderijen.
Wilt u een vrijstaande woning verkopen in Dwingeloo of een andere plaats in Drenthe? Wij zorgen ervoor dat u uw woning bij een specifieke doelgroep onder de aandacht kunt brengen, die gericht op zoek is naar een vrijstaande woning of woonboerderij.
Wonen op de boerderij Landelijk wonen Schep Makelaardij.
Vaak om te wonen maar steeds vaker ook om te werken. Zo krijgen we regelmatig vragen voor bijvoorbeeld zorgboerderijen. Wonen en zorg combineren op de boerderij. Bekijk hier de woonboerderijen, landhuizen en hoeves die Schep Makelaardij momenteel te koop aanbiedt.
Agrarisch bedrijf Provincie Drenthe Zoek agrarische bedrijven te koop en te huur funda in business.
Toon 40 resultaten. Pagina 2 Pagina 3. Makelaar in de buurt. Agrarische bedrijven in Provincie Drenthe. Akkerbouwbedrijven in Provincie Drenthe. Melkveehouderijen in Provincie Drenthe. Paardenhouderijen in Provincie Drenthe. Tuinbouwbedrijven in Provincie Drenthe. Pluimveehouderijen in Provincie Drenthe. Boerderijen in Provincie Drenthe.

Contacteer ons

Op zoek naar makelaar drenthe boerderij?