makelaar boerderijen drenthe
 
 
Home Makelaardij o.g. Wijnands.
Wijnands Norg geldt al meer dan 26 jaar als een begrip! Makelaardij Wijnands is een NVM makelaarskantoor dat een groot werkgebied bestrijkt, maar zich met name richt op het kerngebied Noord Drenthe en het Friese Ooststellingwerf. Makelaardij Wijnands heeft niet alleen een groot, maar bovenal een interessant en gevarieerd aanbod van huizen in de portefeuille. Van woningen voor starters tot prachtig gelegen vrijstaande woningen en woonboerderijen. Met name in Norg waar makelaar Henk Wijnands is opgegroeid en direct aangrenzende fraaie en veelal authentieke dorpen geldt Wijnands al 26 jaar als dé makelaar met een ruim aanbod, ook op het gebied van recreatiewoningen.
Home Boerma Makelaardij.
Wij zijn gevestigd in Stadskanaal sinds 1996 en verkopen vooral woningen, appartementen, landhuizen, woonboerderijen, landbouwbedrijven, landbouwgrond, ook in vele omringende dorpen en het buitengebied van zowel Drenthe als Groningen. Geen traditioneel makelaarskantoor, geen winkelformule, geen vlotte babbels, geen loze beloftes, maar ook geen nawerk. Wel gecertificeerd, wel jarenlange ervaring, wel integer, wel de klant centraal, wel afspraken nakomen, wel direct contact met de makelaar, wel realistisch, wel goede koopaktes, wel Funda, maar ook Huislijn, Jaap, Huis Aanbod e.a, resultaat gericht, samen met u.
Wonen op de boerderij Landelijk wonen Schep Makelaardij.
Vaak om te wonen maar steeds vaker ook om te werken. Zo krijgen we regelmatig vragen voor bijvoorbeeld zorgboerderijen. Wonen en zorg combineren op de boerderij. Bekijk hier de woonboerderijen, landhuizen en hoeves die Schep Makelaardij momenteel te koop aanbiedt.
Aanbod Landelijk Wonen in Drenthe Schelhaas Makelaardij.
Drenthe 61 wis. 2e Exloermond 2. De Kiel 1. 9571 BX 2e Exloermond. 191 m 2 / 4200 m 2 / 7 kamers. 9571 AV 2e Exloermond. 159 m 2 / 2447 m 2 / 6 kamers. Een vrijstaand woonhuis 1998 met een zeer weids uitzicht over het veenkoloniale gebied, staand op ca.
Agrarisch bedrijf Provincie Drenthe Zoek agrarische bedrijven te koop en te huur funda in business.
Toon 40 resultaten. Pagina 2 Pagina 3. Makelaar in de buurt. Agrarische bedrijven in Provincie Drenthe. Akkerbouwbedrijven in Provincie Drenthe. Melkveehouderijen in Provincie Drenthe. Paardenhouderijen in Provincie Drenthe. Tuinbouwbedrijven in Provincie Drenthe. Pluimveehouderijen in Provincie Drenthe. Boerderijen in Provincie Drenthe.
Woningaanbod Buitenstate makelaars: landelijk wonen in vrijstaande woningen en woonboerderijen.
Wilt u een vrijstaande woning verkopen in Dwingeloo of een andere plaats in Drenthe? Wij zorgen ervoor dat u uw woning bij een specifieke doelgroep onder de aandacht kunt brengen, die gericht op zoek is naar een vrijstaande woning of woonboerderij.
Woonboerderij te koop provincie Drenthe en woonboerderijen provincie Drenthe te koop.
Koopwoningen: Woonboerderij te koop provincie Drenthe. Woning 1 20 van 660. Sorteren op: Datum Vernieuwd. 5993 PA Maasbree In het buitengebied van Maasbree worden er 2 riante bouwkavels aangeboden voor een zeer interessante prijs. Ligging: aan de Rozendaal, tegenover en naast de woonboerderij aan Rozendaal 7.
AgriTeam Makelaars / Landelijk-wonen.nl Uw partner in aan en verkoop van objecten in het buitengebied.
Zij werken op landelijk niveau samen, maar zijn sterk in hun eigen regio. Altijd een makelaar in de buurt. Onderlinge uitwisseling van kennis. Door het landelijke netwerk kunnen de makelaars profiteren van onderlinge uitwisseling van kennis. Samen met de steun van de centrale organisatie staan zij er daarom nooit alleen voor.
Huizen te koop Drenthe Marktplaats.nl.
6 kamers 182 m. Regio Makelaar Groningen-Drenthe. boerderij neuversener strasse 10 Meppen-Versen Coevorden. Dit betreft een woning in duitsland net over de grens bij zwartemeer meppen-versen neuversener straße 10 dld een tegenover een bos gelegen vrijstaande boerderijwoning 1991 met aangebouwde schuur ca 550 m. Verder is op het terrein een vrijstaande schuur ca 100m aanwezig waarin 6 paardenboxen., 11 kamers 191 m. open huis 3 febr 13.15-15.15 uur. Open huis zaterdag 3 februari 13.15 15.15 Uur wonen op het platteland in zuid-west drenthe.

Contacteer ons

Op zoek naar makelaar boerderijen drenthe?